Advertorial

Řekněte ano lesku aneb znovuzrození ikonického Elixir Ultime

Každý aspekt Elixir Ultime je ikonický. Ikonická lahvička, nyní s možností doplnění. Ikonická kamélie japonská. Ikonický lesk pro každý účes. Ke svému šedesátému výročí značka Kérastase přináší renovaci svého jedinečného a multifunkčního produktu, který je nejprodávanějším výrobkem značky na celém světě.
Foto: Kérastase
Sydney Sweeney
Značka Kérastase se zrodila uprostřed rozkvětu hnutí za emancipaci žen v 60. letech 20. století a od té doby neustále podporuje ženskou sílu a individualitu. Ty jsou hybnou silou všeho, co dělají jako moderní značka luxusní péče o vlasy. A právě proto Kérastase vkládá tento pocit do každé lahvičky vlasového oleje Elixir Ultime od doby jeho vzniku před více než deseti lety. 
Samotné složení elixíru je výsledkem šesti let usilovného výzkumu zaměřeného na vývoj nové generace vlasových olejů s kamélií olejnou a kamélií japonskou jako hlavními ingrediencemi. „Nechal jsem se inspirovat jemným, slunečným charakterem orientálních tradic a vytvořil jsem harmonickou vůni mandarinky a otočníku, abych zdůraznil jas a lesk vzácných olejů,” říká parfumér Nicolas Beaulieu. A k nové kampani patří i nová tvář Sydney Sweeney. Sydney jasně ztělesňuje všechny ženské hodnoty značky Kérastase – sílu a osvobozenou ženskost.
Foto: Kérastase
Foto: Kérastase

Elixir Ultime si zamilujete zejména pro jeho variabilitu a multifunkčnost. Co všechno umí?

Předšamponová péče
Aplikujte 2 dávky oleje na suché, čerstvě pročesané vlasy. Před nanesením šamponu opláchněte.
Extra hydratace navíc
Přimíchejte 1 – 2 dávky oleje do masky pro zintenzivnění její síly. Masku následně vmasírujte do délek.
Spolehlivá termo ochrana
Aplikujte 2 dávky oleje na vlasy před fénováním nebo jinou tepelnou úpravou. Olej funguje jako termo ochrana do 230 °C.
Dodání lesku a final touch up účesu
Aplikujte 2 dávky oleje po celé délce a na konečky suchých vlasů. Olej vlasům dodá přirozený lesk a vlasy ochrání před krepatěním.
A protože pečovat jak o naše vlasy, tak o naši planetu je důležité, v Kérastase vytvořili úžasnou novou doplnitelnou lahvičku z recyklovaného skla, kterou si budete v následujících letech hýčkat a vystavovat na svém toaletním stolku. Skutečně odolný, udržitelný a dlouhotrvající luxus. Zkrátka a jednoduše Elixir Ultime je vrcholem  synergie luxusu, vědy a síly, vše v jedné krásné lahvičce. Takže jaký multifunkční produkt na vlasy vám odteď nemůže chybět?
Foto: Kérastase
Sydney Sweeney
Na chvilku se odpoutejte od všedních starostí a představte si pár, který se na hotelovém pokoji chystá na cesty. Vzduch voní exotikou, vzrušením i radostí z nadcházejících sdílených chvil v blízkosti toho druhého. Elixir Ultime od Kérastase je multifunkční produkt, který kromě lásky tento pár spojuje. Ona jej používá na své vlasy, on pomocí elixíru pečuje o své vousy. Jedna lahvička, jedna vůně, která spojuje dva světy.
Video: Matěj Dolejší
Kreativní koncept:
Jan Boublík
Talenti:
Sasha Gachulincová (Elite Bratislava), Vlad (Clique Models)
Make-up a vlasy:
Renata Zelinková
Produkce:
Monina Nevrlá