Advertorial

Obyčejné neobyčejné hrdinky

MODIVO představuje novou kampaň se čtyřmi hlavními hrdinkami, jejichž odhodlání, síla a schopnosti nás inspirují. Jsme zde pro lidi, pro komunitu, do níž patříme. MODIVO pomáhá najít sebe sama a vyjádřit se. 
Foto: courtesy of modivo
Móda je bezesporu jedním z nástrojů sebevyjádření. Tento názor zastává i multibrandový prémiový e-shop MODIVO, který se ve své nové kampani zaměřuje na individualitu a hlas inspirativních žen, jež pomáhají posouvat naše vlastní hranice. Vznikla tak řada čtyř dokumentů, za kterou stojí Ola Szol, marketingová a e-commerce ředitelka MODIVO. 
Mezi čtyři obyčejné neobyčejné hrdinky ze čtyř různých zemí patří Klára Pokorná – trenérka, cvičitelka jógy a cestovatelka. Kláru v Česku známe hlavně z jejího projektu YogaGangFam, který pomocí cvičení jógy inspiruje nejen ženy a dívky, aby změnily svůj život a společně vytvořily komunitu. 
Foto: courtesy of modivo
Foto: courtesy of modivo
Být průvodcem pro ostatní je pro mě stejně důležité jako naslouchat sama sobě, věnovat pozornost svému blahu a dělat to, co miluji,” říká Klára. Sama na sobě oceňuje, že si dokáže poradit v jakékoli situaci. „Musíme se navzájem podporovat, naslouchat svému vnitřnímu hlasu a uvědomit si, že každý z nás hraje důležitou roli v životě jiných lidí. A vždy to funguje oběma směry.” 
Foto: courtesy of modivo
Foto: courtesy of modivo
Hlavními hrdinkami kampaně v Polsku jsou Kasia a Zosia Pilitowské, matka s dcerou, které se věnují podnikání, aktivismu a psaní kulinářských knih. V Bulharsku potom Iva Guminshka, která ve svém profesním i osobním životě zastává mnoho různých rolí a soustředí se na diverzitu v různých odvětvích. Rumunka Alina Dumitriu je autorka, řečnice a aktivistka, spolupracující s nevládními organizacemi. 
Kampaň MODIVO bojuje proti stereotypům ženské krásy, naopak se soustřeďuje na dovednosti, úspěchy a vůdčí schopnosti představených žen. Hrdinky v dokumentu nás inspirují svou ženskou silou a energií k tomu, být lepší verze sama sebe a nebát se vystoupit z davu. Skrze módu pomáhá MODIVO všem dívkám na světě najít svůj hlas a odvahu se vyjádřit.