Advertorial

Obujte se do jara s CCC: Od pudrových balerínek až po třešňové lakýrky

Je nejvyšší čas vykročit do té nejrozkvetlejší sezony v novém. V CCC najdete všechny sezonní trendy: od nenápadných balerínek přes polobotky, mokasíny a ležérní tenisky až po sling-back lodičky a špičaté flats v pudrových, černých i třešňových odstínech.
Foto: ccc
Sezona jaro - léto 2024 je plná nenápadných trendů, včetně decentní barevné palety, kde objevíte odstíny béžové, pudrové, slonové kosti, ale i černou, pro jaro možná ne zcela typickou barvu. V nenápadné eleganci vynikají především balerínky, trend z nultých a desátých let, který se aktuálně vrátil silnější než jakýkoliv jiný. 
V jarní edici značek DeeZee nebo Jenny Fairy vás zase potěší balerínky, které se hodí na každou příležitost: s decentním podpatkem, dokonale padnoucí jako rukavičky, v pudrových odstínech, metalické i černé. 
Pro ty, kdo rády naopak vynikají, je pak ideální model z jemné černé síťoviny s přezkou s decentním srdíčkem. Novinkou jsou i výrazné lakované baleríny Nine West do špičky s ozdobnou sponou v trendy třešňové červené. Ty můžete skvěle namixovat s volnými kapsáči nebo sladit s minimalisticky střiženými šaty nebo kostýmkem pro decentnější glam look (ke kterému doporučujeme mini-kabelku DeeZee se zářivě zlatými detaily.)   
Pokud milujete dívčí styl, máte zálibu v šatech s límečky, výrazných košilích s „pussy-bow“ či krejzlíkem nebo v minišatech v šedesátkovém stylu, zkuste své oblíbené kousky doplnit variací na klasickou černou Mary-Jane. Tenhle styl perfektně ladí s bílou, nebo výraznou ponožkou, která dodá outfitu ten správný odpich. Podobně ale fungují i mokasíny, které letos trendují s hrubými až platformovými podrážkami, ale i v jemnějším a klasičtějším podání.
Samozřejmě, že i letos na jaře se můžete spolehnout na tenisky Klasika v lehce retro stylu od DeeZee nebo New Balance, nebo naopak futuristická a lehoučká teniska od Jenny Fairy budou ideální na každý den, ale klidně i na party, klidně až do rána. Náš tip je blankytně modrá — ta je totiž aktuálně jedním z nejžhavějších barevných trendů. A vedle nešlápnete ani s kombinací plátna a podrážky typu espadrille. To je prostě klasika, která pomalu, ale jistě přivolává léto. 
Nenápadná elegance pudrových odstínů, beige, nude i černé dominuje letos na jaře i kabelkám. Decentní shopper-bags v bílé, starorůžové a barvě aktuálně pučících poupat oceníte do práce i do školy, prošívané kabelky Jenny Fairy s řetízkem jsou pro změnu super na běhání po městě i po rozkvetlých parcích — najdete je v různých velikostech a provedeních a vejde se do nich přesně to, co jen potřebujete: peněženka, klíče, rtěnka, knížka, kapesníčky nebo nosní sprej, kdyby na vás náhodou přišla sezonní alergie. Mimochodem, doteď bylo ladění kabelky s obuví pasé poučkou, ale letos je všechno dovoleno: proč tedy nesladit malé černé balerínky s prošívanou cross-body kabelkou?    
Pro milovníky podpatků nebo pro ty, co marně přemýšlejí, jaké boty vzít na svatbu své nejlepší kamarádky, na promoci sestřenice nebo na elegantní rande — tam všude doporučujeme sáhnout po trendy sling-back variantě lodiček. Trend 90. let se propisuje do kolekce jemně špičatých lodiček, ale cool jsou i sedmdesátkové retro ozvěny u lakovaných lodiček s hrubším podpatkem a zakulacenou špičkou. Právě ty vypadají skvěle s barevnými punčochami nebo ponožkami.  
V CCC je právě teď sleva 20 % na kabelky, tašky, batohy a kufry při nákupu obuvi. Akce platí do odvolání.