Advertorial

Nejen pro zvláštní příležitosti

Minimalismus, nebo maximalismus? Excentrický vzor, nebo monochromatický materiál? Při hledání dokonalého outfitu na svatbu, do divadla či na letní party se vyplatí znát všechny možnosti a seznámit se s tou nejširší a nejlepší nabídkou na trhu.
Foto: Courtesy of Modivo
Foto: Courtesy of Modivo
Foto: Courtesy of Modivo

Less is more

Pokud jste zastánci minimalismu, pravděpodobně hledáte jednoduché střihy a jednotné kreace. V případě takových outfitů se ale vyplatí zaměřit na výraznou barvu v souladu s principem dopamine dressing. Zkuste například pastelový oblek Rage Age nebo neonové šaty Simple, které vás nejen odliší od ostatních hostů, ale dodají i energii. Pokud rádi experimentujete, zvolte color blocking, tedy kombinaci kontrastních barev v jednom outfitu – zde se fantazii žádné meze nekladou.
Foto: Courtesy of Modivo

Puntíky a proužky

Lákají vás spíše nejrůznější vzory? Na MODIVO jich najdete neomezeně. Geometrický potisk na šatech a materiály obohacené o motivy rostlin vypadají skvěle nejen na svatbách. Správně vybraný vzor navíc dokáže skrýt případné nedostatky, nebo naopak upoutat na vaše přednosti. Zkuste třeba šaty Twinset s výstřihem do písmene „V“ a orientálním vzorem, který opticky zeštíhluje. Ten najdete také na šatech Dixie; v kombinaci s jemnými sandály se budou skvěle hodit na zahradní party. Milovníci geometrie, různobarevných pruhů a hypnotizujících potisků pak mohou vybírat u značky Marella.  
Foto: Courtesy of Modivo
Foto: Courtesy of Modivo

Na detailech záleží

Při výběru šatů nebo overalu dbejte nejen na střih, ale rovněž na detaily, které dokážou změnit charakter outfitu. Například vrstvené šaty Patrizia Pepe kombinují klasický střih s další průsvitnou vrstvou, jež zeštíhluje postavu a dodává na sex-appealu. Detaily hrají velkou roli i v případě koktejlek Rinascimento z lesklého materiálu, které jsou perfektní volbou na večírek, nebo šatů Liu Jo ozvláštněných ozdobným řetízkem. 
Na každém detailu zkrátka záleží, a proto se nebojte experimentovat a projevit se nejen na rodinné oslavě. Na MODIVO kromě jedinečných kreací najdete i široký výběr bot, kabelek a šperků, inspirujte se a najděte svůj styl!