Advertorial

Napraví poškození a zlepší vzhled

Stát se to může rozličnými způsoby, ale riziko, že budete mít poškozené vlasy, je tu vždy. Je tu ale také možnost nápravy. Nová řada Pantene Molecular Bond Repair totiž regeneruje na molekulární úrovni.
Foto: Pantene
Někomu se to stane kvůli žehlení vlasů, jinému používáním stylingových nástrojů a přípravků, odbarvováním nebo barvením, ale způsobit poškození vlasů mohou i keratinové kúry. Ať se to stane jakkoli, důležité je jednat, tedy sáhnout po vhodné vlasové péči.
Technologicky zdokonalenou prémiovou řadu přípravků Pantene Molecular Bond Repair, které na vlasy působí zevnitř, tvoří šampon, kondicionér a sérum. Dosahují až 100% regenerace vlasů na molekulární úrovni, čímž odvrátí všechny viditelné známky poškození vlasů, aby vypadaly zdravě a živě. Přípravky navíc fungují jak systematicky společně, tak jednotlivě.
Foto: Pantene

Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair

Víceúčelový kondicionér Pantene Molecular Bond Repair přináší revoluční péči o vlasy díky inovativní technologii, která posiluje a obnovuje vlasové vlákno. Kondicionér zaujímá v oblasti péče o vlasy výsadní místo díky své schopnosti vykonávat více funkcí s maximální efektivitou. Vylepšená technologie umožňuje jeho použití jako bezoplachového kondicionéru i jako tradičního, kdy se po aplikaci omyje vodou.
Zcela jedinečná je schopnost kondicionéru Pantene Molecular Bond Repair napravovat poškození vlasů na molekulární úrovni. Při každém použití proniká hluboko do vlasové struktury, kde obnovuje a posiluje vazby mezi molekulami. Tím nejenže zlepšuje vzhled vlasů na povrchu, ale také působí na jejich vnitřní strukturu. Nepřináší tedy pouhé kosmetické řešení, ale vyživuje vlasy od základu a dává jim sílu odolávat každodenním negativním vlivům.
Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete kondicionér používat společně s ostatními produkty ze stejné řady – se šamponem a sérem.
Foto: Pantene