Advertorial

Kouzla s vlasy v zákulisí Mercedes Benz Fashion Weeku

Co se děje za vchodovými dveřmi do backstage na pražském Mercedes Fashion Weeku? Ano, napětí a nervozita by se tam daly krájet, jakmile ale do hry vstoupí kadeřničtí profesionálové se svými šikovnými pomocníky, je všechno rázem jednodušší. Pojďte se s Vogue CS podívat do zákulisí příprav vlasových stylingů, které ovládnou letošní přehlídky.
Veškeré přípravy na největší svátek módy probíhají samozřejmě v režii expertů, a to jak kadeřníků, tak i jejich oblíbených profi nástrojů. Letos se vše točí hlavně kolem jednoho — produktu, který byl poprvé uveden na trh  před deseti lety a od té doby si získal srdce milionů miliovníků krásných vlasů. No jistě, je to SteamPod, který má od začátku za zády spojení dvou silných značek: L’Oréal Professionnel a Rowenta Salon.
Foto: Marek Mičánek
Foto: Marek Mičánek
Vývoj SteamPodu ovšem nezadržitelně pokračuje dál a po updatované verzi z roku 2015 spatřil světlo světa inovovaný SteamPod 3.0, který je ještě účinnější a ergonomičtější než kdy dřív. Kadeřníci, kteří se podílejí na přehlídkách letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Week, si ho jednoduše nemohou vynachválit. Tento pomocník si totiž poradí takřka s čímkoliv: Když je třeba, aby měla modelka vlasy rovné jako pravítko, vlny ledabyle pokládáné, anebo třeba nespoutané kudrny, nic z toho už není problém.
Regenerační uhlazující krém, 150 ml, L’Oréal Professionnel, 251,68 Kč, Ochranné uhlazující sérum, 50 ml, L’Oréal Professionnel, 296 Kč
Regenerační uhlazující krém, 150 ml, L’Oréal Professionnel, 251,68 Kč, Ochranné uhlazující sérum, 50 ml, L’Oréal Professionnel, 296 Kč
Parní žehlička SteamPod 3.0, L’Oréal Professionnel, 8 022,30 Kč
Klíčovou součástí hair stylingu, který ve finále spatříte na show, jsou ale i speciálně vytvořené přípravky vlasové péče L’Oréal Professionnel s označením SteamPod: Uhlazující krém pro silné vlasy, uhlazující mléko pro jemné vlasy nebo ochranné sérum pro 24h ochranu před vlhkostí pro všechny typy vlasů. Všechny tyto přípravky napomáhají tomu, aby byl výsledný vzhled dokonalý jak na pohled, tak i na dotyk. Tak #frontrow už čeká. Uvidíme se na místě!
Parní žehlička SteamPod 3.0, L’Oréal Professionnel, 8 022,30 Kč, Regenerační uhlazující krém, 150 ml, L’Oréal Professionnel, 251,68 Kč, Ochranné uhlazující sérum, 50 ml, L’Oréal Professionnel, 296 Kč
Tip Vogue CS: Vyzkoušet si špičkovou techniku, na kterou vsázejí profesionálové, a přesvědčit se o rozdílu mezi obyčejnou a parní žehličkou na vlasy, můžete ostatně sami. SteamPod vám i doma pomůže dosáhnout prvotřídních výsledků.