Advertorial

Když šperky, tak bez kompromisů

Nechte se pozvat do fascinujícího světa šperků, diamantů, zlata, stříbra a luxusních hodinek. Tam, kde se nadčasová klasika střetává s nejnovějšími trendy, stylem a kvalitou. Připravili jsme pro vás výběr luxusních doplňků, ať už vás čeká významná životní událost, nebo si jen chcete udělat radost.

Diamanty jsou věčné

Drahé kameny jsou po staletí považovány za symboly trvanlivosti, jistoty i bohatsví. Diamant zkrátka reprezentuje již několik dekád kvalitu a luxus, který je devizou těch, kteří se vyznají. A proto není divu, že je většina z nás pořizuje jako připomínku významných okamžiků, ať už jde o svatby, výročí nebo dar někomu, na kom nám opravdu záleží. Ještě cennější pak je, pokud jej darujete sami sobě. To je nekonečná láska.
Prsten z bílého zlata s diamanty a safírem, Apart
prodává Apart, 21 359 Kč
Prsten ze zlata s diamanty a citrínem, Apart
prodává Apart, 15 639 Kč
Přívěsek ze zlata s diamanty a citrínem, Apart
prodává Apart, 11 359 Kč
Náušnice ze zlata s diamanty a rubíny, Apart
prodává Apart, 57 069 Kč

Zlatá horečka

Zlato. Drahý kov, který se v podobě šperků dědí z generace na generaci. V současnosti se u jeho tvorby sází především na rafinovanou jednoduchost, která je hravá a jedinečná. O to těžší je však najít takový šperk, který by stoprocentně vyhovoval. Při výběru je proto důležité soustředit pozornost na detail, nadčasovost a v neposlední řadě i na kvalitu. Vybírejte vždy tam, kde vám poskytnou servis i pečlivou asistenci s výběrem. Nebojte se zkoušet a ptát. Zlatý šperk by vám měl vydržet navždy. 
Zlatý náhrdelník se zirkonem, Apart
prodává Apart, 2 709 Kč
Zlatý náhrdelník se zirkony, Apart
prodává Apart, od 4 059 Kč
Zlaté náušnice, Apart
prodává Apart, 5 209 Kč
Zlatý náhrdelník růženec, Apart
prodává Apart, 5 919 Kč

Stříbná linie

Stříbro by se obecně dalo označit za klasiku, která nepodléhá trendům. Což se ale poslední dobou mění, do popředí totiž nastupují třpytivé styly glamour, etnické inspirace i barevné kombinace kamenů se stříbrem. Samozřejmostí a stálicí bývají stříbrné šperky se symbolikou, ovšem i ty vybírejte tak, aby k vám seděly a ctily vaši podstatu. Aby vás bavily, ale bylo je také možné kombinovat a vrstvit s jinými šperky. Výhodou je, že jich můžete mít opravdu hodně.
Stříbrný náhrdelník, Apart
prodává Apart, 1 709 Kč
Stříbrné náušnice se zirkony, Apart
prodává Apart, 1 139 Kč
Stříbrný náramek s mincemi, Apart
prodává Apart, 1 169 Kč
Stříbrný náhrdelník se zirkony, Apart
prodává Apart, 1 279 Kč