Advertorial

Když se západ snoubí s východem

Co se vám vybaví pod pojmem akupunktura? V posledních letech patří k populárním alternativám léčby nejen našich vnitřních, ale i estetických problémů. A když se skloubí tradiční čínská medicína s estetickou klinikou, vznikne jedinečný projekt, který přinese všem svým klientům nejen krásu, ale i zdraví. Kde takové místo hledat? Představujeme Beauty Body Clinic. Privátní kliniku zcela odlišnou od klasických center krásy jak svými prostředky, tak přístupem.
V posledních měsících se lehce vytrácí radost a nadšení z každodenních činností i plánů. Proto je důležité připomínat si hezké věci, pracovat na sobě anebo v tom lepším případě nechat odborníky, aby některé z našich předsevzetí vzali do svých rukou. A v případě estetické medicíny to platí dvojnásob. Heslo kliniky, kde se zdraví staví na stejné místo jako krása, zní: Snoubíme západ s východem. Co to znamená v praxi? „Z obou směrů medicíny používáme ty nejefektivnější a nejúčinnější metody. Akupunktura, fytoterapie či moxování klientům pomáhá se zdravotními problémy stejně jako nejmodernější K-laser, chiropraxe nebo viscerální terapie,“ představuje Beauty Body Clinic její majitelka Judita Halvová. 
Foto: Archiv Beauty Body Clinic
Foto: Archiv Beauty Body Clinic

Dermatologie bez chemie

Nedostatek slunce, stres, hormonální antikoncepce, současná situace má neblahý dopad na naši pleť a celkové zdraví. I proto čím dál více lidí vyhledává pomoc v podobě osvědčených metod východní medicíny.
„Většina klientů již vyzkoušela léčbu kortikoidy, antibiotiky a různé další způsoby klasické léčby. Bohužel bez úspěchu. Estetická medicína odstraní problém z povrchu pleti, kdežto čínská řeší potíže do hloubky a odstraňuje příčinu. Kombinací akupunktury, která rozpouští v těle blokády a vyživí potřebné orgány, aplikací mezoterapeutických koktejlů, frakčního laseru a fytoterapie dochází k rychlému zlepšení stavu bez nutnosti užívání chemických látek. Není krásnější pocit na světě, než když klientka přijde po pár návštěvách rozzářená, že jí i při diagnostikované alopecii totalis rostou řasy, obočí či raší první vlásky. Mnohdy k nám přichází zoufalé slečny, které návštěvu naší kliniky berou jako poslední možnost. Jaká je radost na obou stranách, když po druhé návštěvě vidíme zlepšení.“ Vysvětluje léčbu a zkušenosti Judita Halvová. Naprostou doménou je podle majitelky právě léčba akné, atopického ekzému nebo alopecie.
Foto: Archiv Beauty Body Clinic

Baby botox

V Beauty Body Clinic se drží zásady, že pouze zdravé tělo může být krásné, a proto je zde jedním ze základních kamenů speciální dietetika podle tradiční čínské medicíny. „Odmítáme aplikovat materiály, které nejsou pro tělo přirozené. Klasický botox u nás nenajdete. Vrásky se dají zjemnit například baby botoxem, který nezpůsobuje rezistenci na molekulu botulotoxinu, tudíž nevznikne efekt tzv. nehybného čela,“ vysvětluje majitelka, která se studiu čínské medicíny věnuje přes 12 let. Pleť na klinice omlazují tělu vlastní kyselinou hyaluronovou, jemné vrásky zase odstraní frakční k-laser, který skvěle funguje i na žilky, pigmenty či jizvičky a v pleti nastartuje proces tvorby vlastního kolagenu. 
Tip: Jako jediná klinika v ČR nabízí Beauty Body Clinic implantaci umělých vlasů Biofibre, která je vhodná jako řešení pro neléčitelné formy alopecie (zvýšené vypadávání vlasů). A také zde odstraní bez řezu a bez jizev vrásky kolem očí (tzv. blefaroplastika) přístrojem PLEXR. Ideální pro všechny, kteří tráví příliš mnoho času před monitory počítačů a chytrých telefonů.