Advertorial

Je lepší vsadit na mechanický peeling, nebo používat ultrazvukovou špachtli?

Otázka za milion. Reclar má jasnou odpověď.
Foto: Reclar
Exfoliace se v posledních letech stala beauty tématem číslo jedna. Do popředí se dostaly nejrůznější kyseliny, retinol urychlující výměnu odumřelých buněk za nové, čisticí kartáčky a v neposlední řadě ultrazvukové špachtle. Každý se způsobů peelingu má svá pro i proti. Když si je ale důkladně porovnáte, poslední zmiňovaná hi-tech špachtle vyjde jako vítěz. 
Důvodů to má několik. Hloubkové ultrazvukové čištění je při správném používání přístroje nesmírně efektivní a zároveň šetrné. S Reclar, který má buď pozlacenou, nebo stříbrnou hlavici, provádíte takzvaný vodní ultrazvukový peeling, při němž se pokožka zbaví odumřelých buněk a přebytečného kožního mazu. Čistí se zanesené póry, které by se mohly ucpat a vytvořit zánětlivý pupínek. 
Takováto exfoliace a hloubkové čistění v jednom šetří čas a nedráždí pleť tak jako, když kombinujete mechanický peeling, enzymatické produkty a kyseliny. Pokožka je díky proceduře nejen čistá a zářivá, ale hlavně se nemusí  potýkat s tolika náročnými procesy, které by ji mohly podráždit a křehkou rovnováhu jejího mikrobiomu narušit. 
Foto: Reclar
Další zásadní výhoda používání Reclar se týká udržitelnosti. Tento kvalitní přístroj s vámi bude dlouhé roky, čímž ušetříte životnímu prostředí spoustu obalů od exfoliační kosmetiky, kterou byste si jinak kupovali. Nebudete se už  muset zabývat co s prázdnými obaly. Nemluvě o časté situaci, kdy vám zakoupený peeling, maska, nebo sérum s exfoliačními účinky třeba nevyhovují. 
Reclar je velmi účinný a zároveň šetrný, takže jej můžete používat i v případě, že máte citlivou pokožku a jiné způsoby odstraňování odumřelých buněk ji zbytečně dráždí a narušují její už tak dost namáhanou ochrannou bariéru.
Na rozdíl od jiných ultrazvukových špachtlí se Reclar vedle vysoké kvality liší množstvím svých funkcí. Jeho úlohou je zvyšovat s pomocí galvanizace účinky vaší stávající kosmetiky, bez ohledu na značku. Programy světelné terapie se cíleně zaměřují na zvýšení kolagenu — pevnosti pleti, sjednocení tónu a eliminaci pigmentových skvrn a léčbu aknózní pleti. Jeho používání je velmi snadné, intuitivní a vhodné pro každý den. Samotnou funkci hloubkového čistění v pomocí vodního ultrazvukového peelingu používejte dle potřeby jednou za 1 až 2 týdny.
Foto: Reclar