Advertorial

Countryman MINI, po němž není možné netoužit

Jen z pomyšlení na něj nám naskakuje husí kůže. Jak je silný a jakou má výdrž. Zároveň je tak elegantní a jemný. Rodinný typ, ale vždy připravený vyrazit vstříc dobrodružství. 
Foto: archiv BMW
Máte pocit, že ho znáte, a vtom vás překvapí. Myslí na každičký detail. MINI Cooper Countryman zkrátka ztělesňuje vše, o čem jsme se neodvažovali ani snít.
Kdyby byla britská elegance, pro niž je příznačný důraz na funkci, autem, byla by bezesporu MINI Cooperem. Notabene jeho nejnovější a zároveň největší a nejvšestrannější verzí zvanou Countryman.
Nové kožené čalounění, nové interiérové potahy, nové barvy karoserie. Stačí si vybrat. Přidejte osobitý výraz ve tváři, tedy přední části s maskou chladiče, a božské pozadí, tedy zadní nárazník se světly, která krášlí motiv britské vlajky.
Foto: archiv BMW
Foto: archiv BMW
Foto: archiv BMW
Samozřejmě nesmíme zapomenout na kufr, do něhož se vejde neuvěřitelných 450 litrů. To je – pro představu – více než 19 velkých nákupních tašek z Ikey. Mimochodem, když máte plné ruce, můžete ho otevřít pouhým pohybem nohy pod nárazníkem. A to je jen jedna z mnoha vychytávek, za které ho budete milovat.
Překvapivou prostorností se ovšem vyznačuje celý MINI Countryman. Ostatně je dlouhý přes čtyři metry. Skýtá pět sedadel. Díky tomu a taky volitelnému pohonu všech kol se perfektně hodí jak do každodenního provozu, tak i na dlouhé cesty včetně výletů po nezpevněných cestách.
Foto: archiv BMW
Foto: archiv BMW
Foto: archiv BMW
Že ve světě automobilů nastává doba elektrická, už jste ve Vogue číst mohli. Tenhle hezoun to potvrzuje. Plug-in hybridní model MINI Cooper SE Countryman ALL4 zprostředkovává lokálně bezemisní jízdu. Dokonalá souhra hospodárnosti a pohonu všech kol. Nakonec totiž nic není tak sexy jako ohleduplnost vůči přírodě, nemyslíte?
Foto: archiv BMW