Advertorial

Čistá pleť za minutu. Proč je nová verze ikonického kartáčku lepší než cokoliv jiného

Čisticí kartáčky nejsou nic nového, ale i tady se dějí zajímavé inovace. Zejména pokud jde o citlivou pokožku. Švédská beauty-tech značka FOREO updatovala svůj nejslavnější produkt a je zase o víc než jeden krok napřed. Už po pár dnech zjistíte, že máte pleť čistší, zářivější a hladší.
Když jsme loni v redakci sestavovali žebříček 100 ikonických beauty produktů za 100 let, kultovní kartáček FOREO LUNA ze sametového silikonu nemohl chybět. Před pár týdny FOREO uvedlo na trh updatovanou verzi pod číslem tři. V čem je nová LUNA 3 nová a lepší a proč by neměla chybět ani ve vaší koupelně?

Hi-tech beauty pro busy bees

Stále platí, že se designový kartáček z antibakteriálního silikonu dobře drží v ruce, nevadí mu sprcha ani pád po vany plné vody a jeho údržba zabere pár vteřin. Po použití stačí opláchnout čistou vodou. Na výběr jsou tři barevné varianty: růžová pro normální pleť, modrá pro smíšenou a fialová pro citlivou. 
V porovnání s původní verzí má trojka výrazně větší čisticí plochu a delší a měkčí vlákna, díky tomu čistí ještě důkladněji a efektivněji než kdykoliv předtím. Tím inovace nekončí. 
Když propojíte kartáček s telefonem, s pomocí aplikace FOREO for you můžete měnit mj. intenzitu pulzace. Od velejemné po intenzivní, která stále bere ohledy na citlivou pokožku, což můžeme potvrdit z vlastní zkušenosti.

#thatssmart

Na rozdíl od klasických peelingů, ať už si pleť masochisticky drhnete kávovými zrníčky, silikonovými kuličkami, nebo skořápkami všeho druhu, se sonickým kartáčkem objevíte skutečné benefity pravidelné exfoliace. Nehrozí podráždění ani záněty. Po minutě, čas hlídá aplikace, se pleť zbaví veškerých nečistot i odumřelých buněk a během pár dnů zjistíte, že póry vypadají výrazně menší. Stejně rychle mizí zašedlý i nažloutlý tón pleti, který způsobují usazené nečistoty a maz.
Druhá strana kartáčku je určena k masáži obličeje. I tady došlo k výraznému updatu. V aplikaci máte na výběr několik liftingových masáží na problematické partie. Od zamračeného čela po kontury tváře. Vše na principu T-sonické pulzace. Zejména masáž očního okolí je po ránu úžasná záležitost, oteklá víčka a unavený výraz rychle zmizí. 

Gym & skin

Když si balíte tašku na cvičení, zapomeňte na čisticí ubrousky. Kromě toho, že nikdy pořádně nečistí, jsou výrazně neekologické. Místo nich si berte na fitness hodinu chytrý kartáček. Ať už trénujete cross-fit, pilates, balet, TBC, nebo ABT, kromě svalů i potní žlázy jedou na sto procent a opláchnutí obličeje vodou nestačí. Přitom jedna minuta hloubkového čistění se sonickým kartáčkem dokáže radikálně zlepšit vzhled pokožky. 

Vogue verdikt

Na rozdíl od jiných beauty vychytávek teď už nemusíte čekat týdny a měsíce na výsledky. Jsou vidět hned a den ode dne se pleť zlepšuje. Palec nahoru dáváme hlavně vylepšené čisticí ploše,  která rychleji a lépe vyčistí každý pór a zároveň zlepšuje mikrocirkulaci pleti. Černé tečky při používání ráno a večer za pár dní prakticky zmizely. Měkčí a delší silikonová vlákna jsou v kombinaci s kvalitním čisticím gelem příjemná, navíc se dostanou hlouběji do pleti. Následná péče se lépe vstřebává a pokožka se celkově rozzářila. 
Navíc si na rozdíl od jiných systémů není potřeba kupovat novou čisticí hlavu ani kartáček neustále nabíjet. Na jedno nabití přes USB vydrží 650 použití bez ohledu na intenzitu pulzace. 

Black Friday

Od 25. listopadu do 1. prosince máte možnost si na douglas.cz pořídit vybrané FOREO hi-tech produkty za výjimečné ceny.