Advertorial

Čistá elegance, komfort a výkon: Laptopy a zařízení 2v1 Microsoft Surface

Čistý a elegantní design, precizní řemeslné zpracování, nekompromisní výkon a špičková technologie, která je vám důvěrně známá. Laptopy a zařízení 2v1 Microsoft Surface vám umožní spolehlivě pracovat a bavit se, ať už budete kdekoliv.
Foto: Archiv firmy
Ze zařízení Microsoft Surface si dokáže vybrat skutečně každý. Je tady pro všechny, kteří hledají výkon, kvalitu, spolehlivost a precizní design. Patří sem malé i velké 2v1 s odnímatelnou klávesnicí, klasické laptopy s dotykovou obrazovkou, ale i stylové příslušenství a doplňky, jako jsou klávesnice, myši, kreativní pera, sluchátka a další. Je to něco, o čem se hodně mluví. A není divu. Výrobce Microsoft je totiž sám o sobě zárukou, že vždy dostanete ty nejlepší technologie a inovace. 
Zařízení Microsoft Surface jsou vyvíjeny přímo s ohledem na Windows 11 a Microsoft Office, a tvoří tak harmonické souznění špičkového hardwaru a softwaru. Stranou ale nezůstává ani důraz na budoucnost. Používané materiály jsou pro přírodu šetrné a recyklovatelné. Výrobní technologie spotřebovávají minimum energie. Tato prémiová zařízení vás okouzlí, zatímco jiné inspirují.

Laptop i tablet  2v1? Microsoft Surface Pro 8

Pojďme si představit novinku, která zaujme natolik, že ji zatoužíte mít ve své výbavě: Microsoft Surface Pro 8 představuje propojení dvou na první pohled odlišných světů. Je libo laptop, nebo tablet? Tento malý zázrak patří mezi nejvýkonnější zařízení 2v1 s opravdu dlouhou výdrží baterie, zároveň v něm dřímá srdce dostihového koně. Znamená to, že si s ním můžete pohodlně zpřístupnit pracovní dokumenty, podívat se na nejnovější klipy, případně psát a Microsoft Surface Pro 8 vám vždy vyjde vstříc. 
V Microsoftu vytvořili zařízení, které má duši, nekompromisní výkon a ohromující dotykový displej. Ten doplňuje polohovatelný stojan, díky němuž se práce stane zábavou, ať už budete kdekoliv. Nejnovější procesory Intel, dostatek paměti a rychlé SSD úložiště poskytují výkon, který byste od tak lehkého a mobilního zařízení rozhodně nečekali. Senzor okolního světla, akcelerometr, gyroskop a magnetometr důraz na detail jenom umocňují. Vše je přitom zabaleno do elegantního designu, poctivého zpracování, doplněno nejnovějšími Windows 11. 
Chcete pořádnou klávesnici? Stačí připojit Surface Pro Signature Keyboard, což vám zaručí rychlé a přesné psaní jako na tradiční klávesnici.
Foto: Archiv firmy
Foto: Archiv firmy
Foto: Archiv firmy

Microsoft Laptop Studio: výkon i promyšlené funkce do nejmenšího detailu

Neuvěřitelně výkonný, neskutečně flexibilní, to je nové Surface Laptop Studio, vrchol inovativního přístupu. Toto technologicky nejvyspělejší zařízení však překvapí velkolepým pojetím svého displeje. Velká 14.4“ dotyková obrazovka PixelSense™ Flow s frekvencí 120 Hz je pastvou pro oči a díky nápadité konstrukci se dá neotřelým, ale současně praktickým způsobem polohovat. 
Surface Laptop Studio můžete využít jako plnohodnotný laptop při práci, ale můžete k němu připojit i ovladač Xboxu (a díky zabudované grafické kartě NVIDIA Ampere RTX) hrát i ty nejnovější herní tituly. Po nastavení displeje do polohy studia stačí z přihrádky pod klávesnicí vytáhnout pero a začít si dělat poznámky, náčrtky nebo si jen tak malovat.  
Foto: Archiv firmy

 GO 3: nejpřenosnější zařízení s dotykovou obrazovkou

Cestujete rádi nalehko? Žádný problém. Kompaktní a lehký Microsoft Surface Go 3 vám pomůže splnit pracovní úkoly a ještě se u toho bavit — s podporou Windows 11 S. Navíc získáte vysoký výkon, úchvatnou grafiku a všestrannost v provedení laptopu či tabletu. Vysoký výkon přitom zajišťuje procesor Intel® Core™, rychlá operační paměť a integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics. 
Foto: Archiv firmy
Displej ochrání odolné sklo Corning Gorilla Glass 3, zatímco rychlé připojení k internetu zajistí LTE Advanced standard. Čistý zvuk zase dodají 2W stereofonní reproduktory s technologií Dolby Audio. A to není vše. Integrovaný stojánek Microsoft Surface Go 3 umožní nastavit obrazovku do nejlepšího úhlu pro psaní, sklopením snadno přejdete do režimu tablet. Baterie s 11hodinovou výdrží vám zajistí dostatek energie, a to nejen na cestách. Tak jak sami můžete vidět, vašim nápadům a kreativitě se žádné meze nekladou. Jenom si vybrat.
Více zajímavých a podrobnějších informací najdete na https://www.surfaceprotebe.cz/