Summer Vibes

Slavné plavky z filmových pláten

Ať už jsou vysoko vykrojené z kultovního seriálu Pobřežní hlídka, nebo vintage podle Marilyn Monroe v Někdo to rád horké, podívejte se na slavné filmové plavky, které jsou často ikoničtější než samotný snímek.
Na filmových plátnech plavky někdy sehrají zásadní roli a definují postavu v jediném záběru. Vzpomeňte si na Denise Richards v Nebezpečných hrách z roku 1998. Když se Kelly vynoří z bazénu, ukáže výstřih a také typický americký look, kterým si podmaní úplně každého. Bílé plavky, které předvede ve Suddenly Last Summer Elizabeth Taylor, zase ztělesňují čistou naivitu. 
Některé z jednodílných variant jsou stejně nezapomenutelné jako samotný film nebo seriál. Vezměte si třeba Pobřežní hlídku, která by nebyla úplná bez Pamely Anderson ve vysoko vyrojených červených plavkách. A týká se to i Charlieho andílků ze sedmdesátých let a Farrah Fawcett. Bo Derek zase proslavil zpomalený záběr v dnes už legendárních plavkách v romantické komedii Kus. Pak je tu vintage styl, který ukázala Keira Knightley v Pokání a Amy Adams ve filmu Špinavý trik, nebo moderní verze podle Tildy Swinton ve snímku Oslněni sluncem. Inspirujte se výběrem jednodílných plavek podle Vogue!