Celebrity

Catwalk CV Gigi Hadid

První globální kampaň fotila ve dvou letech pro Guess. Na fashion weeku debutovala v únoru 2014, o půl roku později se zařadila mezi TOP 50 modelek světa, rok poté získala cenu International Model of the Year. Gigi Hadid a její přehlídky od té vůbec první právě teď na Vogue CS.
Od osmnácti, kdy začala naplno budovat svoji hvězdnou kariéru, se objevila na osmdesáti coverech, poprvé na jaře 2014, o pět let později v květnové Vogue Czechoslovakia. Mezitím stihla kampaně mj. pro značky Tom Ford, Versace, Prada, Fendi, Stuart Weitzman, Valentino, Moschino, videa s Taylor Swift a Zaynem Malikem, navrhla několik kolekcí pro Tommyho Hilfigera, sluneční brýle Vogue Eyewear a podepsala beauty kontrakt s Maybelline.
Na molu debutovala na newyorském fashion weeku v únoru 2014 přehlídkou španělské značky Desigual, ve stejné sezoně si ji všiml Jeremy Scott. V té další si Gigi na show zabookoval Chanel, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier, Giles a Sonia Rykiel. První haute couture přišla v lednu 2016, pár týdnů po show Victoria’s Secret. V únoru 2019 zakončila poslední přehlídku Karla Lagerfelda pro Fendi, s nímž pravidelně spolupracovala od roku 2016. 
Jaký model předvedla na té poslední pro podzim a zimu 2023 a co na své první? Podívejte se na všechny dosavadní přehlídky Gigi Hadid.