Make-up

Nejdivnější trend sezony, který vás bude hodně bavit

Když jde o řasy, odložte černou a zaexperimentujte si s barvami duhy.
Barevné řasenky se na přehlídkách objevují už několik sezon, ale právě teď je správný čas si jednu, dvě, nebo raději tři pořídit do vlastní make-up taštičky. Za tuto malou revoluci může vizážista Peter Philips, který na přehlídce Dries Van Noten poslal na molo modelky s neonovými řasami a následně představil i celou kolekci ultra barevných řasenek Pump’n’Volume u Diora.
Nejnovější barevné řasenky mají výrazně víc pigmentů než generace před nimi a tak se vyhnete slepeným řasám pod nánosy mnoha vrstev. Stačí jedna, maximálně dvě a dosáhnete intenzivního efektu. Barví i ty nejtmavší řasy a dají pohledu nečekaný výraz. Budete se pořád chtít dívat do zrcadla a fotit si svoje oči ze všech možných úhlů. A bez filtru. 

Dries Van Noten

Čím zářivější, tím lepší. Philips na přehlídce Dries Van Noten poprvé použil nejnovější barevné řasenky. Stejný look vám udělá odstín Pink Pump.
Řasenka Pump’n’Volume v odstínu Pink Pump, Dior, 980 Kč

Salvatore Ferragamo

Miláno jede na zelenou. Jako linky i na řasách. Na přehlídce Salvatore Ferragamo hrála hlavní roli čistá pleť bez make-up a pudru a zelené oči jako cool doplněk.
Top coat na řasy v odstínu Green, Lancôme, 390 Kč

Area

Kombinace světle modrých řas a zářivě žlutých stínů z newyorské přehlídky Area si během babího léta určitě vyzkoušejte. Bez ohledu na to, jestli máte oči modré nebo čokoládové.
Řasenka Double Team v odstínu Gonzo, Urban Decay, 740 Kč

Beard

Další varianta modrých řas je přesně na ty dny, kdy nemáte potřebu být zas tolik vidět, ale zároveň vás černá s hnědou nudí. Veronica Beard a její podzimní přehlídka jsou skvělou inspirací. Přidejte silnou modrou linku a máte dokonalý look kamkoliv.
Řasenka Vinyl Couture v odstínu Blue, YSL, 970 Kč
A nezapomeňte na pořádný odličovač, který na konci dne z řas stáhne veškerý pigment hned napoprvé. Na následující výběr se můžete stoprocentně spolehnout.