Summer Vibes

Tělová mléka, jejichž vůně a textura vás navzdory tropickému vedru dostanou do pohody

První tropický víkend začíná a spolu s ním i otázka, jak ho přežít v pohodě. Ať už se zavřete doma s klimatizací na maximum, nebo vyrazíte k vodě, nezapomeňte na konci dne důkladně hydratovat celé tělo. Když si k tomu vyberete některý z následujících tipů na tělová mléka se svěží vůní, budete na tom výrazně lépe než zbytek republiky. A pokud milujete minimalistický design, máte ještě o další důvod navíc, proč si je pustit do své koupelny.
Foto: Henrik Sorensen/Getty Images
Nejen na množství vody a přísunu čerstvého vzduchu záleží, když se potřebujete přenést přes venkovní teploty přesahující 35 stupňů ve stínu. Pomoct si můžete i vůní. Pokud sáhnete po citrusových nebo „čistých“, okamžitě se budete cítit lépe, než kdybyste sáhli po vanilce, sladkých růžích nebo kombinaci pižma a exotických dřev.
Přelom sezony, který je letos opravdu extrémní, si žádá odlehčené textury a příjemné aroma, co vás dokáže ochladit. Stejně jako jednoduchý design, který nenaruší pečlivě koncipovaný styl koupelny. Výživná tělová másla a krémy si nechte na jindy a sáhněte po bílé lahvičce s osvěžující hydratací.