Krása

Liquid hair Dakoty Johnson krok za krokem

Základ letního looku? Nude rtěnka, která zvýrazní pleť; řasenka, jež zajistí přirozené, a přece výrazné řasy plné objemu; a také lesklé zdravé vlasy. Dakotě Johnson, zdá se, nic z toho nechybí. Inspirujete se?
Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Dakota Johnson, červen 2022, Los Angeles
Na posledních snímcích z Los Angeles můžeme vidět dvaatřicetiletou herečku se zbrusu novou barvou a účesem, který dokonale koresponduje s aktuálním vlasovým trendem „liquid hair“. Co se pod ním ukrývá? Extrémně lesklé vlasy, které nevypadají mokré, zato se neuvěřitelně lesknou a jsou jemné na dotek. Dakotu, která je známá svojí vášní pro rozevlátý bohémský styl, navíc zdobila nedbale učesaná ofina, což dodalo účesu na přirozenosti.
Jak dosáhnout „liquid hair à la Dakota“? Zdravé vlasy vždy začínají zdravou pokožkou hlavy, takže se rozhodně vyplatí zařadit do péče produkty určené speciálně k její výživě a ochraně — k tomu slouží třeba nové sérum na pokožku hlavy Ouai nebo olej na vlasovou pokožku a vlasy The Gloss od značky Monday Muse, který se dá nanést také do celých délek (pro efekt uhlazení a ještě větší lesk).
Po umytí šamponem a kondicionérem do vlasů nastříkejte trochu uhlazujícího spreje Frizz Block od Virtue – přípravek je ochrání před krepatěním, vyhladí vlasovou kutikulu a dodá pramenům potřebný lesk. Aktivuje se ale teplem, takže nezapomeňte vlasy vyfoukat. Jakmile to uděláte, vmasírujte do středních délek a konečků vyživující kapky na lesk značky JVN, zafixují poletující vlasy, vyživí vyprahlé prameny a vtisknou celému stylingu požadovaný lesklý finiš.