Advertorial

Zalando slaví hvězdným stylem, ale „Žádný drama“ se nekoná

Je už pár měsíců, kdy jste na módní platformě Zalando mohli prostřednictvím sekce Pre-owned začít vyhledávat, nakupovat a vyměňovat oblečení z druhé ruky. Vyústěním oslav úspěchu a výhod, které takové nákupy přinášejí, se stala narozeninová kampaň...
Za televizním spotem „Žádný drama“ stojí režisérka Alice Moitié, která našla inspiraci v každodenních dramatech spojených s nákupem zboží z druhé ruky. Zažil je nejspíš každý. Kampaň ale s lehkostí ukazuje, že během nakupování v sekci Pre-owned na Zalandu se „žádný drama“ nekoná. Nabízí totiž samé výhody, jako je: Doprava a vrácení zdarma, jednoduché platební možnosti, zajištěná kvalita prodejního oblečení, tedy hladký průběh celého nákupu.
Autor:: Courtesy of Zalando

Nekomplikovanost a podpora udržitelnosti

„Během posledního roku jsme získávali velmi pozitivní zpětnou vazbu na celou Pre-owned sekci — zákazníci si cení vysokou uživatelskou pohodlnost nákupu. To je také důvodem, proč jsme v kampani zdůraznili především jednoduchost celého procesu. ,Žádný drama’ představuje to, o čem celá naše Pre-owned uživatelská zkušenost je — spojení radosti z nakupování, módních trendů a možnosti sebevyjádření s udržitelnějším přístupem k módě a výjimečnou pohodlností celého procesu,“ říká Torben Hansen, viceprezident pro Recommerce.

Kousky z druhé, ale hvězdné ruky

O tom, že je kampaň výjimečná, svědčí i fakt, že se do ní zapojila i řada herců, kteří přidali do nabídky Pre-owned kousky z vlastního šatníku. Na hvězdném seznamu je třeba Omar Rudberg, herečka Julia Wieniawa, LGBTQA+ aktivistka Lola Rodriguez nebo italský herec Pietro Turano. Oblečení z druhé ruky přímo od celebrit je k mání od 27. září a dá se nakupovat přes odkazy na sociálních sítích Zalanda.