Advertorial

Připrav se, hrajem!

Ať už vás přitahuje grafika, design, hry s neuvěřitelnou atmosférou, anebo toužíte zkusit nepoznané, máme pro vás dobrou zprávu. Zde jste na správném místě. Místě, kde se z fantazie stává realita a kde se během chvíle z hrdinky všedního dne proměníte v tu, co má nadpřirozené schopnosti. Prostoru, kde se během hry můžete potkat se svými blízkými. Vítejte ve světě Xbox Series S.
Foto: Jakub Straka
Není na co čekat. Herní konzole, o které nyní mluví nejen skalní fanoušci, ale možná už i vaše babička, je opět o krok napřed před ostatními hráči na trhu. Xbox Series S je tu a s ním nespočet benefitů, kvůli kterým možná zapomenete i spát. A ráno vstávat.
Jaké nás zaujaly nejvíce?
Foto: Jakub Straka
  • Jednoznačnou zajímavostí číslo jedna je služba Game Pass Ultimate, kterou když si předplatíte, tak vám nabídne obrovské množství her rychle, online a bez čekání. Vaše hry, pozice a zálohy budou bezpečně uložené v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát už od prvního okamžiku, kdy budou hry dostupné. Ať už budete na moři, uprostřed lesů, anebo na závodní trati, váš zážitek ze hry právě díky Game Pass Ultimate bude jedinečný.
  • Hry navíc získáte přes digitální kód, a tak si v klidu můžete stáhnout službu, jež vám nabídne celou knihovnu a vy už si jen podle chuti a nálady můžete vybírat, co budete chtít hrát se svými nejbližšími. A věřte, je to tak jednoduché, že to zvládnete i vy. Pokud si nevěříte, zeptejte se svých dětí.
  • Svět Xbox Series S je teď dostupný doslova na pouhý jeden klik, a protože se jedná o plně digitální konzoli, kde už nejsou potřeba žádná CD, Xbox šetří přírodu a vy s ním. Vaše hraní je pak plně udržitelné.
  • Co stojí u konzole Xbox Series S za (ještě další) pozornost, jsou ovladače a jejich design. Nejen že všechny plně fungují přes Bluetooth, ale jsou navíc vyrobeny hned v několika barevných provedeních tak perfektně, že je budete chtít všechny. Až vám někdo začne tvrdit, že ovladače u konzolí jsou nudné, stačí mu jen ukázat ten svůj. Tady nuda nehrozí. Minimalistický, přesto trendy. Tečka.
Všechny produkty z řady Xbox Series S koupíte na Mall.cz.
Foto: Jakub Straka
Styling: Zoltán Tóth
Modelka: Aneta Měšťanová (Elite Prague)
Vlasy a make-up: Lucie Janků
Produkce: Rozálie Peřinová
Asistent fotografa: Petr Nebeský