Advertorial

Midday cocktail: Co si obujete vy?

Drink místo salátu? Proč ne. Právě aktuální kolekce od Jenny Fairy je plná bot a doplňků, které jsou přímo stvořené pro nadcházející dny, které už nebudou plné deště, ale slunce, party a koktejlů. Jak kolekce vypadá a proč byste si ji měli pořídit na váš midday cocktail?
Foto: Courtesy of CCC
Kolekce Jenny Fairy Midday Coctail
Nejnovější kampaň fotografické dvojice Frankiewicz a Różniata představuje capsule kolekci Midday Cocktail od Jenny Fairy a nese se na horké letní vlně. Kdo řekl, že nemůžete pořádat večírek v poledne? Musíte se chopit příležitosti, užít si každý okamžik a o tom právě midday koktejly jsou. Spontánnost, nadšení pro moment, který nyní prožíváme, a odvaha se dívat na život jinak.
Syté barvy, odvážné střihy a architektonické tvary pozadí společně ladí s originálními tvary doplňků. Lehké, plné humoru, divoké portréty zobrazující prázdninové dolce far niente okouzlujícím způsobem. Jako bychom se najednou přesunuli na hollywoodskou party s těmi největšími hvězdami divokých devadesátých let. Anebo těch ze současnosti? To necháme na vás.
Foto: Courtesy of CCC
Kolekce Jenny Fairy Midday Coctail
Foto: Courtesy of CCC
Kolekce Jenny Fairy Midday Coctail
Foto: Courtesy of CCC
Kolekce Jenny Fairy Midday Coctail
Na obrázcích kampaně se představuje brazilská modelka Anita Pozzo, která se nedávno objevila i na show Balmain. Se smyslnou atmosférou fotografií je v souladu i design obuvi a kabelek, které jsou ideální pro dlouhé letní dny, co se líně dokážou protáhnout do noci. Stačí si jen obléct elegantní černé plavky, karamelový odstín šatů anebo malé bílé a doplňky z nové kolekce zazáří natolik, že se vás každý bude ptát, odkud je máte.

Co vše stojí podle Vogue CS za pozornost? První model obuvi s otevřenou špičkou se vyznačuje efektní, obrácenou patou, užší nahoře a širší dole, a řetízkem kolem kotníku. Můžete si vybrat z odstínů bílé, černé, béžové a měděné. Druhý model je se zakrytou špičkou ve stejných barvách. Originální podpatek je kombinován se silnějším páskem na patě. Kompletní nadčasový vzhled doplňují jednoduché kabelky velikosti XS ve stylu 90. let. Se zlatými řetízky se stávají extravagantními, a právě proto po nich budete toužit ještě víc. Vyberete si je v černé, bílé, béžové anebo také ve zlatém odstínu.
Na zdraví! Midday cocktail se musí vypít ještě studený, tak do dna.