Advertorial

Kendall Jenner odkrývá svůj dětský sen

„Kendall pro ABOUT YOU“ představuje hlavní drop pro podzim a zimu, a to s velmi osobní kampaní: topmodelka Kendall Jenner nechává své příznivce nahlédnout do svého dětského snu o životě na ranči.
Po obrovském úspěchu prvního menšího dropu v červenci tohoto roku uvádí ABOUT YOU a Kendall Jenner hlavní drop pro podzim/zimu. Nová kampaň se natáčela na farmě v Los Angeles a představuje Kendall ve velmi osobním prostředí. Společně s ABOUT YOU se vrací ve vzpomínkách do minulosti a odhaluje svým fanouškům své útočiště. „Miluji koně, je to můj dětský sen, vždycky jsem snila o tom, že budu žít uprostřed divočiny, na ranči se spoustou zvířat,“ uvedla Kendall.
Zatímco první drop obsahoval Kendalliny oblíbené kousky pro každý den, tento druhý zaujme oblečením pro zvláštní příležitosti, nechybí však ani pohodlnější základy šatníku.
„Po úspěchu našeho malého dropu jsme nyní učinili další krok a představujeme našim zákazníkům hlavní drop, kde Kendall odhalí více než 40 limitovaných, módních siluet s důrazem na vysoce kvalitní materiály a speciální střihy. Každý kus je navíc opět označen jedinečným kódem, který obsahuje datum Kendalliných narozenin, což dodává dropu osobnější nádech,“ objasňuje Julian Jansen, Content Director ABOUT YOU. 
Natáčení kampaně v Los Angeles, poblíž míst, kde Kendall prožila své dětství, bylo pro modelku silným emocionálním zážitkem. „Jsem rozhodně divoška a zamilovala jsem si vše, co je v hlavním dropu, protože to jsou opravdu základní kousky, které nosím každý den. Mám pocit, že tohle jsem já na svém budoucím ranči, večer půjdu v pohodlných teplácích nakrmit koně, a pak si vyjdu na večeři v elegantním kostýmku,“ líčí modelka. 
Fotografie pořídila mezinárodně uznávaná Zoey Grossman. Kreativní režii zajistila společnost Donald Schneider Studio. 
Exkluzivní modely jsou dostupné od 4. prosince 2021 ve všech 26 evropských internetových obchodech ABOUT YOU ve velikostech 34 až 44.