Advertorial

Do nového roku ve stylu Carrie Bradshaw

Vykročte do nového roku jako hvězda! Hluboké odstíny, třpytivé textury, originální tvary – kapsulová kolekce Metallic Carnival od Jenny Fairy, oblíbené značky influencerek, nabízí dva modely bot a jeden nový typ kabelky. 
Foto: Courtesy of Jenny Fairy
Foto: Courtesy of Jenny Fairy
Foto: Courtesy of Jenny Fairy
Pantofle na lehce zakřiveném podpatku s charakteristickým vroubkem uprostřed jsou k dispozici ve smaragdové, černé a růžové barvě. Podobné boty s originálním prošitím v přední části můžete mít v indigové a purpurové nebo v odstínu stříbrného hologramu. 
Stejná barva, spolu s černou, indigovou a růžovou, se objevuje na podlouhlé kabelce s krátkým popruhem. Podobnou bagetku by mohla nosit třeba Carrie Bradshaw v pokračování Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál...
A jak nosit Metallic Carnival? Třeba v kombinaci s malými černými, flitrovou mini nebo kostýmkem na nahém těle. Hodí se ale také na každodenní nošení, v zajímavém kontrastu s džíny a mikinou, pletenými šaty nebo i teplákovkou. 
Foto: Courtesy of Jenny Fairy
Hvězdou reklamní kampaně je Ayesha, modelka s indickými kořeny, narozená v Amsterdamu, která stanula před objektivem uznávané fotografky Zuzy Krajewske.
Kapsulová kolekce Jenny Fairy je k dispozici v kamenných prodejnách CCC, na ccc.eu a v aplikaci.
Fotografie: Zuza Krajewska
Modelka: Ayesha / Paparazzi
Styling: Michał Kuś
Make-up: Wilson
Vlasy: Piotr Wasiński
Scénografie: Anna Szczęsny
Marketing Director: Katarzyna Krawczyk / CCC
Art Director: Maria Mastalerz / CCC
Produkce: Olga Janicka