Advertorial

Kdybyste si mohli personalizovat kryt na mobil, co by tam bylo?

Představte si, že byste měli veškeré své doplňky personalizované. Od kožených tašek, kabelek, po obaly na mobilní telefony či vizitky, sluchátka anebo klíčenky. Už se zdaleka nejedná o privilegium, na které budete čekat nekonečně dlouho, ale o realitu bez kompromisů. Hledali jsme za vás a našli.

Personalizace nad trendy

Návrhář Michael Louis je ten, kdo oslavuje individualitu a spojuje jemné řemeslo s praktickým příslušenstvím. Jeho značka vznikla v New Yorku, kde vytvořil kompromis mezi kvalitním zpracováním a individualitou, a vtiskl tak život módním koženým doplňkům, které od roku 2012 pod svým jménem navrhuje a vyrábí. Michael Louis nabízí osvěžující pohled na to, co pro spotřebitele dnes znamená luxus. Nyní více než kdy jindy upřednostňují zákazníci tradiční hodnoty, jako je kvalitní zpracování produktů, zejména u luxusního zboží, a také to, jak produkt ladí k jejich životnímu stylu, ať už jde o praktičnost, nebo osobitost. Kolekce Michaela Louise se zaměřují právě na výše zmíněné praktické výrobky, jako jsou kožená pouzdra na telefon, peněženky a klíčenky. Nejenže se základní kolekce skládá z položek, které můžete denně používat, ale všechny jsou vytvořeny s maximální péčí a důrazem na detail. 
Foto: Archiv značky

Jen pěkný design nestačí

Důkazy místo slibů? Pojďme si uvést pár užitečných příkladů. Kožená pouzdra pro iPhone jsou vytvořena tak, aby absorbovala nárazy, a tak poskytovala dostatečnou ochranu v případě pádů. Pro reproduktory, nabíječku a přepínač hlasitosti jsou otvory portů, zatímco funkce hlasitosti a napájení poskytují úplné pokrytí tlačítek. Vnitřní pouzdro je obloženo pravou jehněčí kůží pro větší oporu z vnějšku, povrchy jsou pokryty kvalitní kůží, jako je například oblázkové zrno, exotický python nebo krokodýlí print. Jak říká Michael Louis, „Soužití módy a funkce“ vytváří skutečně krásný a funkční kus, jenž skutečně budete chtít nosit denně při sobě. 
Foto: Archiv firmy

Obal na míru

A pokud vám jen pěkný design nestačí, čemuž se nedivíme, posuneme se ještě o krok dále. Michael Louis na svých stránkách nabízí bezplatné personalizování většiny kožených doplňků, což vám umožňuje zdarma přidávat své iniciály, jméno nebo oblíbené emoji. Můžete tak nechat třeba potisknout svůj obal na telefon oblíbenými frázemi, symboly nebo monogramy. Pozornost věnovaná řemeslnému zpracování každého produktu Michaela Louise je skutečně unikátní, a tak není divu, že se stal jednou z předních světových společností v oboru kožených doplňků. Díky mezinárodní přepravě FedEx tak můžete mít za pár dní doručeno své vlastní personalizované telefonní pouzdro nebo jiný doplněk.
Foto: Archiv firmy